nikecortezkopen

ambtenaren botsen met wetgevers over het beleid van Irak intelligentie, het beveiligen van Amerikaans personeel en eigendom,nike air max het leiden van Irak naar een nieuwe, meer inclusieve regering en het helpen van zijn troepen tegen de al Qaida-uitloper die een groot deel van het land in beslag heeft genomen.nikecortezkopen voert nu ongeveer 50 inlichtingenselecties uit over Irak per dag, zeiden ze, van ongeveer één vlucht per maand een paar maanden geleden.

Beiden benadrukten dat ze geen militaire oplossing zagen om de politieke en etnische verdeeldheid van Irak op te lossen of om gematigde soennieten af ​​te pellen van de opstand die zichzelf de islamitische staat noemt. nike outlet Republikeinen en Democraten accepteerden dat punt, maar vroegen zich af waarom de administratie niet meer deed.

Rep. Functionarissen zeiden dat de extremisten “voortdurend onder druk moeten worden gezet en hun veilige havens moeten worden vernietigd” zodat ze “nooit meer een veilige haven in het westen van Irak zullen bereiken”.http://nikecortezkopen.nl/ Maar sinds die tijd grepen de opstandelingen enorme delen van het grondgebied en een reeks steden, waaronder Mosul.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *